• Aplicațiile Zoho Cloud

    Peste 40 de aplicații Cloud pentru independența dvs în 
    orice domeniu de activitate
    Puteți testa acum sau puteți profita de
    oferta de formare sau de consultanță

PFC Group, partenerul dumneavoastră de încredere Zoho.

Partener avansat Zoho

Suntem prezenți fizic în Europa Centrală, de Est și în India. Acesta este cloud-ul și de aceea facem implementări în toată lumea.

Aplicațiile Zoho Cloud

Zoho CRM

ZOHO CRM

Alegerea sistemului CRM potrivit poate fi dificilă. Noi vă oferim întotdeauna toate informațiile pe care le putem oferi. ZOHO CRM este un sistem bazat pe cloud, așa că nu trebuie să instalați nimic. Poate funcționa pe toate tipurile de calculatoare, tablete sau dispozitive mobile. Se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor de diferite dimensiuni. De la versiunea GRATUITĂ până la versiunea ALL INCLUSIVE.
Încercați gratuit
ZOHO Bigin

ZOHO Bigin

Cu Bigin, întreprinderile mici pot gestiona acum relațiile cu clienții mai ușor ca niciodată. Fie că sunteți gata să treceți dincolo de foile de calcul sau pur și simplu să înlocuiți instrumentele de vânzări tradiționale, suntem aici pentru a vă ajuta să începeți. 
Hai sa începem!

Încercați gratuit
ZOHO Cliq

ZOHO Cliq

Cliq este un instrument de partajare a mesajelor și a fișierelor în timp real. Această soluție vă economisește timp și asigură o comunicare instantanee. Sunt incluse forumuri private și publice, apeluri video și vocale, chat-uri securizate și cu posibilitatea de căutare, inclusiv istoricul. De asemenea, oferă "roboți" inteligenți configurabili și integrare cu alte aplicații.

Încercați gratuit
ZOHO Meeting

ZOHO Meeting

Meeting este o aplicație pentru prezentări, seminarii web și întâlniri online. Aceasta vă permite să înregistrați webinarii pentru acces ulterior, să partajați spațiul de lucru și să transferați controlul în cadrul reuniunii. Webinariile și întâlnirile online pot fi programate și invitațiile pot fi trimise în calendarele participanților folosind un fișier de întâlnire compatibil cu diverse tipuri de calendare de lucru.
Încercați gratuit
ZOHO Assist

ZOHO Assist

Assist oferă crearea unei conexiuni de servicii la cerere care permite operatorului să acceseze de la distanță calculatorul clientului, să monitorizeze evenimente, să instaleze programe sau să transfere fișiere. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru a accesa de la distanță propriul computer la locul de muncă, de exemplu atunci când se lucrează de acasă.
Încercați gratuit
ZOHO Campaigns

ZOHO Campaigns

Pentru a lucra cu campanii de e-mail sau sms. Inclusiv posibilitatea de a realiza campanii către contacte din rețelele sociale. Planuri de licențiere flexibile. Optimizare pentru o livrare cât mai eficientă, sugestii pentru timpi de livrare optimi pentru fiecare utilizator, editor de mailing cu șabloane grafice și multe altele... 
Încercați gratuit
ZOHO Projects

ZOHO Projects

Projects vă permite să planificați și să monitorizați activitatea dumneavoastră și a întregii echipe, astfel încât totul să se desfășoare conform programului stabilit. Aveți o imagine de ansamblu datorită graficelor Gant, dar și informații detaliate despre performanța fiecărei sarcini sau etape. Puteți crea șabloane de proiect personalizate, puteți personaliza elementele de date necesare pentru a urmări proiectele. Sarcinile pot fi automatizate pentru a vă asigura că sunt partajate și procesate fără a fi nevoie de intervenție personală.
Încercați gratuit
ZOHO Desk

ZOHO Desk

Peste 50.000 de companii din întreaga lume au încredere în Zoho Desk pentru a îmbunătăți productivitatea agenților, a crește satisfacția clienților și a-i fideliza. Transformați-vă serviciul pentru clienți cu primul birou de asistență din industrie care ține cont de context.
Încercați gratuit
ZOHO Sprints

ZOHO Sprints

Una dintre provocările pe care le presupune lucrul în echipă este planificarea și monitorizarea tuturor activităților. Fără instrumentul potrivit, mai devreme sau mai târziu vor exista defecțiuni sau repetiții. Sprinturile vă permit să urmăriți progresul și evoluția sarcinilor și să aflați întotdeauna care este starea actuală. Cu numeroase integrări cu alte instrumente, atât de la Zoho, cât și de la alți furnizori, acest instrument de dezvoltare agilă și proiectele pot fi adaptate exact la procesul care vi se potrivește.
Încercați gratuit
ZOHO WorkDrive

ZOHO WorkDrive

Cu Workdrive, vă puteți gestiona online fișierele personale și cele ale echipei și puteți fi disponibil în orice moment. Întreaga platformă asigură securitatea maximă a datelor și partajarea fișierelor către utilizatorii individuali prin criptare, atât în tranzit, cât și în stocare, în conformitate cu standardele de securitate ISO 27001 și SOC tip II.
Încercați gratuit
ZOHO Writer

ZOHO Writer

Un procesor de text puternic pentru crearea de documente profesionale și partajarea acestora în timp real cu echipa dumneavoastră. Toate funcționalitățile comune de editare, inclusiv verificarea gramaticală, sugestii de stil, proceduri și procese de aprobare în echipă, interacțiuni WordPress și multe alte instrumente.
Încercați gratuit
ZOHO Sheet

ZOHO Sheet

Zoho Sheet este o foaie de calcul pentru a lucra cu date, a le evalua și a le partaja cu echipa dvs. sau cu utilizatorii externi, la fel ca Writer, în timp real. Bineînțeles, există multe funcții pentru lucrul cu date și grafice animate, cu posibilitatea de a le plasa pe site.
Încercați gratuit
ZOHO Forms

ZOHO Forms

Sondaje pentru clienți, cereri de servicii, comenzi de lucru sau orice alt formular care vă permite să colectați date. Puteți să le postați pe site-ul dvs. web sau să le trimiteți prin e-mail. Cu legături directe către alte aplicații ZOHO, posibilitatea de a configura fluxuri de lucru personalizate și de a afișa selecții de date suplimentare pe baza răspunsurilor pe care le alegeți.
Încercați gratuit
ZOHO Show

ZOHO Show

Show vă permite să vă creați și să vă prezentați gândurile și ideile oricând și oriunde. Pur și simplu alegeți o temă grafică și de conținut pentru prezentarea dvs. și transpuneți-vă povestea în diapozitive individuale. Lucrați cu imagini, videoclipuri, grafice, tweet-uri și animații. Puteți partaja, publica și difuza creațiile dvs. pe forumuri și canale de comunicare publice sau private, inclusiv pe site-uri web, bloguri, rețele sociale și multe altele.
Încercați gratuit
ZOHO Lens

ZOHO Lens

Lens vă permit să vedeți o situație sau o problemă prin ochii clienților sau ai personalului de la fața locului. Puteți accesa camera unui dispozitiv inteligent - mobil sau tabletă - de pe computerul dvs. în timp real și găsi de la distanță o soluție care poate fi trasată sau evidențiată pe obiecte 3D și comentată. Totul poate fi înregistrat.
Încercați gratuit
ZOHO ShowTime

ZOHO ShowTime

ShowTime este o platformă de formare pentru colaborarea în timp real între toți participanții, cum ar fi formatori, experți, management și alte resurse. Se poate utiliza o tablă albă pentru a lua notițe și a desena, un microfon partajat, partajarea ecranului și înregistrarea. În cele din urmă, puteți utiliza instrumente pentru a evalua ședința, pentru a obține feedback și pentru a face o trecere în revistă, astfel încât să obțineți rezultate reale din ședință.
Încercați gratuit
ZOHO Lens

ZOHO People

Administrarea și gestionarea angajaților, controlul prezenței și aprobarea concediilor. Simplificați-vă operațiunile de resurse umane, păstrați talentele și creați echipe performante.
Încercați gratuit
ZOHO ShowTime

ZOHO Recruit

Soluție de recrutare cuprinzătoare și intuitivă pentru agențiile de recrutare de personal, companiile de resurse umane corporative și de personal temporar.  Angajați în mod eficient candidați mai buni, mai rapid și cu mai puțin efort.

Încercați gratuit

Extensii Zoho PFC pentru aplicațiile Zoho

ZOHO Marketplace

ZOHO Marketplace este un magazin online de aplicații de afaceri care oferă peste 1.000 de extensii gata de utilizare pentru produsele ZOHO. Îmbunătățiți capacitățile de bază ale produselor dvs. și obțineți mai mult cu mai multe instrumente. Fără a codifica, conectați aplicațiile dvs. de afaceri externe cu ZOHO.