ZOHO People

Zoho People - o soluție HRMS bazată pe cloud care se ocupă de toate nevoile dumneavoastră de gestionare a resurselor umane, în timp ce dumneavoastră aveți grijă de angajații dumneavoastră. De la gestionarea angajaților, la urmărirea prezenței și până la foile de pontaj, le aveți pe toate în Zoho People.

Obțineți un demo gratuit
Oameni Zoho

Urmărirea prezenței

Țineți evidența timpului, a prezenței, a absențelor și a concediilor angajaților dumneavoastră, chiar și atunci când nu sunteți la birou.

Vizualizarea calendarului Zoho People

Managementul personalului

Păstrați sub control toate informațiile importante despre angajații dumneavoastră.
Tabloul de bord Zoho People

Gestionarea online a concediilor

Administrarea concediilor este o parte importantă a activității de rutină a resurselor umane și, de asemenea, consumatoare de timp. Zoho People Leave este un modul de gestionare a concediilor online, simplu și ușor de utilizat, care vă ajută să înregistrați, să gestionați și să urmăriți în mod eficient detaliile concediilor angajaților dumneavoastră.
Vizualizarea listei Zoho People
Dosare de perfecționare
Perfecționarea la intervale regulate ajută angajatul să își perfecționeze abilitățile și contribuie la creșterea și dezvoltarea generală a organizației. Este, de asemenea, o funcție importantă de resurse umane pe care fiecare organizație trebuie să o faciliteze. Cu ajutorul modulului de perfecționare din Zoho People, se poate obține un management complet al perfecționarii.
Vizualizare catalog de cursuri
Evaluarea angajaților
Modulul de gestionare a performanțelor din Zoho People vă oferă diverse instrumente pentru a măsura și evalua performanța angajaților. Acest lucru ajută la monitorizarea consecventă a performanțelor și la furnizarea de feedback, după caz.
tablou de bord zoho people
Dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.