Despre noi

Din 1997 activăm pe piața cehă în domeniul consultanței IT, al formării și dezvoltării de soluții software pentru companii.
Grupul PFC oferă servicii pentru giganți corporativi, precum și pentru întreprinderi familiale mici și mijlocii din Europa și India.
Dacă sunteți în căutarea unor unor aplicații moderne și flexibile de tip cloud care să acopere mai multe domenii de activitate sau agende sau dacă aveți nevoie să automatizați și să eficientizați activitățile din cadrul companiei dumneavoastră, vom găsi cu siguranță o modalitate de a vă fi de folos.

Suntem un partener autorizat și dezvoltator al ZOHO. Oferim asistență, dezvoltăm aplicații locale în mediul ZOHO Creator și suntem capabili să implementăm orice integrare cu alte sisteme sau medii.

ZOHO este o companie globală cu sediul în SUA care dezvoltă diverse aplicații cloud. Aceasta oferă peste 40 de instrumente diferite pentru a acoperi complet toate nevoile afacerii și chiar și a profesioniștilor individuali. Unele dintre cele mai cunoscute și utilizate sunt ZOHO CRM (pentru gestionarea relației cu clienții), ZOHO Projects și ZOHO Sprints (pentru gestionarea proiectelor și gestionarea agilă a proiectelor), ZOHO Desk (pentru gestionarea serviciului și a biroului de asistență), ZOHO Workplace (include e-mail, procesare de text, foi de calcul, prezentări și stocare de fișiere), ZOHO Books și ZOHO Inventory (pentru contabilitate și gestionarea stocului), ZOHO People (pentru resurse umane) și multe altele.

Aplicațiile ZOHO reprezintă o oportunitate uimitoare de a folosi sisteme de ultimă generație pentru afaceri, axate pe eficiență, raport excelent preț/performanță, scalare pentru diferite tipuri de utilizatori, aplicații mobile, acces nelimitat la Internet și conectare sau cooperare cu o serie de alte aplicații terțe.

Partenerul dumneavoastră de încredere 
autorizat ZOHO în Europa Centrală și de Est

PRAGA - BRATISLAVA - BUDAPESTA - VARȘOVIA - BUCUREȘTI
Zoho Premium Partner
Dezvoltator certificat Zoho Creator

Referințele noastre