ZOHO Recruit

Zoho Recruit este un sistem de gestionare a candidaților care rezolvă o serie de probleme cu care se confruntă managerii de resurse umane. Cu soluții complete atât pentru recrutorii interni, cât și pentru agențiile de recrutare, Zoho Recruit vă ajută să găsiți, să urmăriți și să angajați cei mai buni candidați. Personalizați fiecare aspect al zilei de lucru și automatizați sarcini precum trimiterea de e-mailuri, actualizarea statutului interviului, candidații și multe altele. Obțineți rapoarte detaliate pentru a vă planifica eficient strategia de recrutare.

Obțineți o demonstrație gratuită
Tabloul de bord Zoho Recruit

Gestionarea pozițiilor deschise

Prin crearea și postarea pozițiilor vacante pe un site web sau pe un portal de locuri de muncă, puteți colecta mai multe CV-uri într-un timp scurt.

Portalul pentru clienți Zoho recruit

Raportul candidaților

Găsirea de candidați calificați pentru un loc de muncă este una dintre cele mai dificile părți ale activității unui recrutor. După ce postați o poziție vacantă, veți primi adesea sute de răspunsuri de la persoane aflate în căutarea activă a unui loc de muncă. Cu toate acestea, doar un mic procent dintre acești candidați sunt calificați și chiar mai puțini dintre ei se potrivesc bine cu cultura companiei. Găsirea și calificarea candidaților poate fi ca și cum ai găsi proverbialul ac în carul cu fân fără un instrument precum Recruit.

Zoho Recruit

Managementul interviurilor

Reduceți sarcinile de rutină, cum ar fi programarea interviurilor, prin automatizarea software-ului de recrutare, eliberând astfel timp pentru activități mai urgente. Îmbunătățiți și accelerați interviurile cu software-ul de gestionare a interviurilor de la Zoho Recruit, astfel încât să nu ratați niciunul. Indiferent dacă folosiți Microsoft Outlook sau Google Calendar, Zoho Recruit îl găsește și se integrează cu acestea.

interviuri de recrutare vedere tabloul de bord
Dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
sau selectați o posibilă programare pentru o consultație
Programați un Demo Gratuit