Zoho One - Sistemul de operare al afacerii tale

Testează GRATUIT!
Zoho One

Zoho One este un sistem de „operare” corporativ pe care îl puteți rula pe orice computer, smartphone sau tabletă. Indiferent dacă utilizați Windows, MacOS, Android sau IOS, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și un browser sau o aplicație mobilă. Cu securitate la standard bancar, aveți întotdeauna acces deplin la toate informațiile, datele și procesele companiei, gestionarea utilizatorilor, controlul asupra datelor partajate și tot ceea ce au nevoie afacerile sau grupurile de lucru de astăzi.

  

Management echipă de vânzări, producție, depozitare, gestionarea resurselor umane, gestionarea campaniilor de marketing, vânzarea online, partajarea datelor cu clienții, aprobarea documentelor sau solicitărilor în cadrul proceselor companiei, conferințe video sau prezentări online…

  

Toate acestea sunt disponibile pentru toți utilizatorii din companie într-un singur mediu fără restricții.

  

Și ori de câte ori aveți nevoie de altceva necesar jobului dvs., puteți activa sau dezactiva cu ușurință funcția necesară, sau puteți face ceva foarte specific cu ușurință într-un sistem de programare „low code”.

  

Zoho ONE acoperă toate activitățile de afaceri datorită a peste 50 de aplicații care pot fi utilizate complet independent, dar cel mai mare avantaj al lor este că pot fi conectate într-un singur sistem de „operare” pentru afaceri.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE ZOHO ONE

Tablou de bord utilizatori

Ușor de utilizat

Oricine poate crea un utilizator nou 

și îi poate atribui aplicația necesară. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de setări avansate, acestea sunt de asemenea disponibile, inclusiv gestionarea de la distanță a computerelor și dispozitivelor mobile, politici avansate de securitate pentru grupuri 

individuale etc.


Date partajate

Date partajate

Calendarele, sarcinile, e-mailurile, fișierele și alte informații sunt partajate nu numai în cadrul aplicațiilor, ci și central, pe baza permisiunilor utilizatorului. 

Fișierele pot fi partajate și cu utilizatori externi care pot fi, de asemenea, invitați în grupuri de comunicare.

Inteligenta artificiala

Inteligență 
Artificială

Inteligența artificială este utilizată pentru detectarea anomaliilor sau estimarea tendințelor viitoare,  pentru căutări full-text în toate aplicațiile, astfel incât veți putea 

găsi ușor orice informație doriți.

Mai mult decât atât, Zia Voice funcționeaza și ca un asistent personal, la fel ca Alexa sau Siri, căruia puteți să îi dați comenzi vocale

Aplicatii integrale

Aplicații integrate

Peste 50 de aplicații care acoperă nevoi complete în vânzări, marketing, suport clienți, comunicare online, colaborare, administrare, finanțe, operațional, resurse umane (HR), automatizare 

și procese de afaceri, legal.
Toate aplicațiile sunt interconectate și permit astfel un flow de lucru optim.


Beneficiile Zoho One 

Acces la informatii

Zoho One le permite utilizatorilor să vadă informațiile potrivite oricând și oriunde,  motivând angajații să fie mai productivi și competenți.

Posibilitate de extindere

Zoho One oferă utilizatorilor diverse extensii de browser. În plus, oferă aplicații iMessage, Apple Watch și Apple TV pentru o flexibilitate suplimentară.

All in one

Zoho One oferă un preț cu un model de licență all-in-one.

O soluție accesibilă

Zoho One este o suită inovatoare de aplicații de afaceri care oferă control deplin la un preț accesibil.

Securitate

Pachetul Zoho One oferă proprietarilor, administratorilor și managerilor control administrativ deplin asupra managementului echipei, accesului la aplicații și politicilor de securitate.

Acces mobil

Aplicațiile Zoho One sunt disponibile pe sistemele de operare mobile Google Android și Apple iOS

Utilizarea Zoho One conform proceselor companiei

Vanzari

Vânzări

Zoho One oferă agenților dvs. de vânzări un set cuprinzător de instrumente pentru vânzări eficiente pe mai multe canale, cu un proces de vânzare structurat.

Aplicația principală   Zoho CRM.Marketing

Marketing

Obțineți un set cuprinzător de instrumente pentru a vă consolida prezența, a trimite mesajele potrivite și a obține o rentabilitate ridicată a bugetului dvs. de marketing.

Aplicația principală Zoho Campaigns.Suport

Suport

Un set cuprinzător de instrumente pentru a gestiona solicitările de asistență pe mai multe canale, pentru a rezolva rapid problemele și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Aplicația principală Zoho Desk.Comunicare

Comunicare

Serviciul de comunicații unificate din Zoho One facilitează comunicarea în echipă.
Alegerea combinației potrivite de instrumente de comunicare poate crește productivitatea și responsabilitatea.
Aplicația principală Zoho Mail.

Cooperare

Cooperare

Munca eficientă în echipă este baza oricărei echipe de succes. Având în vedere că locurile de muncă și angajații sunt împrăștiați în întreaga lume, este important să se înființeze un sistem care să conecteze toți cei de la locul de muncă.

Aplicația principală Zoho Meeting.


Productivitate

Productivitate

Un ecosistem de instrumente integrate de productivitate a întreprinderii care transformă modul în care lucrați și rezolvă provocările de productivitate în cadrul echipei dvs. de lucru.

Aplicația principală Zoho Workplace.Financiar

Financiar

Zoho One oferă organizației dvs. un set cuprinzător de instrumente pentru organizarea finanțelor, urmărirea datoriilor și gestionarea conturilor și a cheltuielilor.

Aplicația principală Zoho Books.


Operational

Operațional

Un set cuprinzător de instrumente pentru onorarea rapidă a comenzilor, managementul proiectelor interne și ale clienților, extinderea modelului de afaceri.

Aplicația principală Zoho Inventory.


Resurse Umane

Resurse Umane

Zoho One oferă organizației dvs. un set cuprinzător de instrumente pentru a găsi noi talente și a împuternici angajații.

Aplicația principală Zoho People.Analiza

Analitic

O abordare sofisticată a software-ului pentru întreprinderi vă oferă un sistem integrat și personalizabil care vă permite să lucrați mai inteligent și să creșteți mai rapid.

Aplicația principală a Zoho Analytics.


Legal

Legal

Îmbunătățiți eficiența activităților dumneavoastră juridice și soluționați cuprinzător managementul contractelor pentru a facilita rezultate mai bune în afaceri.

Aplicația principală Zoho Contracts.


Dacă sunteți interesat de o consultație gratuită Zoho, vă rugăm să selectați o dată și o oră și să faceți clic pe butonul Rezervați.

Rezervați
Zoho One