Planificarea programărilor va fi acum mai ușoară

04.11.22 09:15:47 By Rafiullah

Zoho Bookings - programarea online a întâlnirilor

Cu toții ne-am confruntat cu problemele pe care le întâmpinăm atunci când încercăm să programăm o întâlnire, care este de obicei precedată de o serie de e-mailuri sau de apeluri telefonice pentru a găsi o dată convenabilă pentru ambele părți. În prezent, Zoho vine în ajutor cu o aplicație de programare a întâlnirilor.
Există mai multe aplicații de programare disponibile pe piață, iar Zoho Bookings este cu siguranță una dintre cele mai bune.

Ce este Zoho Bookings?
Zoho Bookings este un software bazat pe cloud pentru a simplifica programarea și rezervarea întâlnirilor. Cu Zoho Bookings, tot ce trebuie să faceți este să vă publicați serviciile, iar clienții dvs. vor putea accesa informațiile în orice moment, să aleagă serviciul dorit, să selecteze o dată și o oră disponibile și să facă o programare cu ușurință.

5 beneficii ale Zoho Bookings:
  • Economisirea timpului necesar pentru schimbul de e-mailuri sau apeluri telefonice pentru a aranja o întâlnire
  • Pagină de rezervare personalizată pentru serviciile oferite, cu posibilitatea de a defini orele de lucru. Puteți trimite clientului link-ul către pagina de rezervare, îl puteți încorpora în semnătura de e-mail sau puteți plasa formularul în sine pe site-ul dumneavoastră.
  • Modalitate ușoară de a schimba sau anula o programare
  • Memento-uri și notificări automate
  • Integrare cu cele mai des folosite calendare

Iar dacă folosiți deja alte servicii Zoho, le puteți conecta pe toate la Zoho Bookings. De exemplu, puteți crea în mod automat un lead în Zoho CRM atunci când o întâlnire este rezervată în Zoho Bookings. Puteți găsi plugin-ul Zoho CRM în Zoho Marketplace.

Încercați cum funcționează Zoho Bookings în practică și stabiliti o prezentare cu consultantul nostru.