ZOHO BackStage - PORTAL DE EVENIMENTE

Software de gestionare a evenimentelor pentru gestionarea ușoară a tuturor tipurilor de evenimente și activități. Fie că vă pregătiți propriile evenimente corporative pentru angajați, ateliere de lucru sau conferințe pentru clienți, petreceri pentru parteneri, fie că sunteți o agenție care oferă un sistem profesional de gestionare a evenimentelor, această soluție este pentru dumneavoastră. Totul, de la culise până la aspectul final și prezentare. 


De la gestionarea inițială a unuia sau mai multor evenimente, trecând prin proiectarea profesională a conținutului evenimentului, invitarea participanților, vorbitorilor sau chiar a sponsorilor, proiectarea și vânzarea biletelor - ticketing sau managementul înregistrărilor până la producția propriu-zisă la fața locului, înregistrarea fizică a participanților, proiecția online a prezentărilor și a programului pe dispozitive mobile, forumuri de discuții, vot și multe altele. 


Ce este Backstage? Este un cuvânt care a devenit comun printre profesioniști și care în traducere înseamnă culise.  Astfel, ZOHO Backstage descrie foarte exact ceea ce vă puteți aștepta de la el, dar oferă mult mai mult. Vedeți mai jos un ghid pentru diferitele domenii ale acestui management de evenimente sau videoclipul din partea de jos a acestei pagini.
Vreau o versiune de probă cu portal localizat

Portalul pentru vizitatori Demo

ZOHO BackStage
Link către Demo "Travel festival"

4 zone funcționale principale ale Zoho Backstage

Tabloul de bord al evenimentelor Zoho Backstage

1. Gestionarea întregului portal pentru toate evenimentele

Portalul de evenimente afișează în mod clar și vă permite să gestionați evenimente individuale sau evenimente, fiecare în parte, prin previzualizarea locației - locul de desfășurare. Evenimentele pot fi create de la zero sau pot fi copiate și create cu ușurință din șabloane preconfigurate.
Este, de asemenea, utilizat pentru gestionarea generală a utilizatorilor și a membrilor echipei pentru evenimente individuale, pentru configurarea unei mărci personalizate pentru portal, pentru gestionarea adreselor de expediere și pentru alte setări generale necesare pentru întregul portal de evenimente, valabile împreună pentru toate evenimentele gestionate.

2.1 Gestionarea evenimentelor individuale - meniul de sus

Puteți gestiona evenimente individuale sau evenimente din perspectiva lumii exterioare, de exemplu, cine face parte din echipă, care este mecanismul de intrare - emiterea de bilete sau dacă vindeți bilete și distribuiți invitații. Cum va arăta galeria foto, ce grupuri de participanți să invitați, cum ar trebui să arate comunicarea în social media. Puteți comunica cu participanții prin e-mail și prin alte canale pe care le alegeți.

Tabloul de bord al festivalului ZOHO BackStage Travel

2.2 Gestionarea evenimentelor individuale de sine stătătoare - meniul de jos

În același timp, puteți gestiona întregul conținut al evenimentului, locația, textele și formatarea acestora, agenda, vorbitorii, sponsorii, designul grafic și gradul de înregistrare sau numarul biletelor. Toate acestea, fie că este vorba de un eveniment de amploare sau doar de un eveniment de networking sau un atelier de lucru.

Tabloul de bord al festivalului ZOHO BackStage Travel
Tabloul de bord al festivalului ZOHO BackStage Travel

3. Producție de evenimente la fața locului

A treia funcționalitate importantă este gestionarea evenimentelor la fața locului. Scanarea fizică a coduluiQR de pe bilete sau de pe invitații, care se face din aplicațiile mobile ale organizatorilor. Urmărirea progresului general al înregistrării participanților, a progresului programului, a prezentărilor individuale care pot fi verificate și examinate de pe acest portal. În acest fel, chiar și toți participanții absenți pot vedea progresul în direct pe aplicațiile lor mobile BackStage și pot descărca o versiune a prezentării după ce aceasta se termină, dacă permiteți acest lucru. 

4. Aplicația mobilă Zoho Backstage pentru vizitatori și organizatori

Marele avantaj este reprezentat de aplicațiile diferite și separate. Vizitatorii își pot salva selecția de programe, pot contribui la discuții, pot urmări evoluția prezentărilor dacă nu sunt prezenți. Organizatorii vor folosi aplicația lor pentru înregistrarea participanților (cititor de bilete cu cod QR), notificări instantanee către participanți, urmărirea progresului de umplere și de desfășurare a înscrierilor etc.

Aplicația mobilă Zoho Backstage
Vreau o versiune de probă cu portal localizat