Dezvoltă-ți afacerea online cu  Zoho Landing Pages

27.04.23 10:02:22 By Milad

Îmbunătățiți conversiile site-ului dvs. web cu ajutorul landing page-urilor

Zoho Landing Pages este un instrument puternic care vă permite să creați rapid pagini profesionale care arată excelent pe orice dispozitiv. Este conceput pentru a ajuta companiile să își crească numărul de lead-uri și conversii prin optimizarea campaniilor pentru o performanță maximă.

Care este diferența dintre pagina de start standard și landing page?

Un landing page este o pagină pe care o vizitează un potențial client. De obicei, nu există nici o legătură directă de la pagina principală c
ătre landing page. Asta înseamnă că vizitatorii vin direct pe baza unei activități de marketing (banner, PPC). Avantajul este că puteți prezenta informații pe care nu doriți să le împărtășiți pe pagina principală a companiei, cum ar fi prețul promoțional sau un caz de utilizare specific al produsului dumneavoastră. Să presupunem că grupul dvs. țintă principal este o întreprindere de dimensiuni medii, dar doriți să vă prezentați soluția și unei întreprinderi nou-înființate, cu un preț diferit. Astfel de informații ar putea fi prezentate prin intermediul unei astfel de landing page specific.

Landing page-urile vă permit să păstrați oamenii în interiorul acestei pagini, astfel încât aceștia să poată completa direct un formular de cerere pe pagină. Prin urmare, utilizatorii dvs. nu trebuie să facă clic pe o altă pagină pentru a acționa.

Cea mai bună parte despre Zoho Landing Pages este că le permite utilizatorilor să creeze rapid landing page-uri cu un grad ridicat de conversie, fără a avea cunoștințe de codare sau de design. Editorul intuitiv drag-and-drop, șabloanele ușor de utilizat și capacitățile de testare A/B facilitează crearea de pagini optimizate pentru conversii. De asemenea, instrumentul de urmărire și analiză le permite utilizatorilor să măsoare și să analizeze performanța landing page-urilor în timp real.
   
Utilizarea tipică a landing page-urilor?
  • Derulați o campanie PPC sau o activitate pe Facebook/LinkedIn pentru a vă promova serviciul.
  •  Trimiteți campanii de mailing personalizate pentru un anumit grup de potențiali clienți.
  •  Derulați campanii de bannere pe diferite site-uri web.       

  • Vă putem ajuta să configurați un cont pentru Zoho Landing pages, să creați noi landing pages pentru dvs. sau să vă duceți landing pages existente la nivelul următor.