Blog categorized as General

Ulaa - un nou browser axat pe confidențialitate de la Zoho

21.05.23 20:18:34 By Milad - Comment(s)
Ulaa - un nou browser axat pe confidențialitate de la Zoho

Ulaa: un nou standard de confidențialitate pe piața motoarelor de căutare.

Potrivit raportului Norton, 85% dintre adulții din întreaga lume doresc să facă mai mult pentru a-și proteja confidențialitatea online, iar două treimi dintre consumatorii globali consideră că firmele de tehnologie au un contr...

Zoho CRM Canvas

05.05.23 14:29:07 By Milad - Comment(s)

Mulți oameni ne-au întrebat dacă pot face modificări la interfața cu utilizatorul pentru înregistrările din Zoho CRM și de aceea am dori să vă arătăm cum puteți afișa datele într-un mod plăcut din punct de vedere estetic.Soluția se numește Canvas.

Ce este Canvas pentru Zoho CRM?

Canvas este, în esenț...

Dezvoltă-ți afacerea online cu  Zoho Landing Pages

27.04.23 10:02:22 By Milad - Comment(s)
Dezvoltă-ți afacerea online cu  Zoho Landing Pages

Zoho Landing Pages este un instrument puternic care vă permite să creați rapid pagini profesionale care arată excelent pe orice dispozitiv. Este conceput pentru a ajuta companiile să își crească numărul de lead-uri și conversii prin optimizarea campaniilor pentru o performanță maximă.

Cum să împaci omul cu botul?

21.12.22 11:19:04 By Rafiullah - Comment(s)
Cum să împaci omul cu botul?
In acest articol veti descoperi cum noua functie Blended Conversations de la Zoho Desk, ajuta la cooperarea dintre om si robot si la eficientizarea departamentului de serviciu clienti, deci la imbunatatirea si consolidarea relatiei cu clientii existenti.

Transformarea digitală vă ajută să supraviețuiți recesiunii

15.12.22 02:40:17 By Rafiullah - Comment(s)
Transformarea digitală vă ajută să supraviețuiți recesiunii

Recomandările pentru companii vorbesc în primul rând despre reducerea cheltuielilor, în special a celor non-economice. Cum faceți acest lucru în timp ce creșteți eficiența operațiunilor dvs.? În ajutor vine transformarea digitală. Cum se poate manifesta? Prin adoptarea de soluții Cloud, automatizare...

Next