Zoho CRM Canvas

05.05.23 14:29:07 By Milad

Schimbați aspectul plictisitor al interfeței cu un mediu grafic atractiv

Mulți oameni ne-au întrebat dacă pot face modificări la interfața cu utilizatorul pentru înregistrările din Zoho CRM și de aceea am dori să vă arătăm cum puteți afișa datele într-un mod plăcut din punct de vedere estetic.Soluția se numește Canvas.

Ce este Canvas pentru Zoho CRM?

Canvas este, în esență, un studio de proiectare CRM fără cod - care vă permite să trageți și să plasați câmpurile acolo unde doriți. Ceea ce este și mai bine este că puteți personaliza modul în care arată Zoho pentru diferite echipe de utilizatori.

Puteți proiecta o vizualizare Canvas pentru fiecare modul, cum ar fi Accounts, Leads, Deals etc. De asemenea, puteți începe de la zero sau puteți folosi unul dintre șabloanele pe care Zoho le oferă ca punct de plecare și îl puteți personaliza.

Una dintre noile caracteristici ale Canvas este posibilitatea de a adăuga imagini care să fie văzute în fiecare înregistrare din module. Acest lucru poate fi benefic pentru multe scenarii de afaceri diferite; dealerii de mașini pot vedea fiecare vehicul, modulul Contacte poate afișa imagini ale fiecărui contact pentru cei care își amintesc mai bine fețele, modulul Conturi poate afișa logo-uri de afaceri și multe altele.

Canvas vine cu o gamă largă de opțiuni de formatare pentru a vă ajuta să creați ceva personal. Editați culorile fonturilor, ajustați umplutura, comutați filele, îmbinați câmpurile, rafinați spațierea și multe altele sunt posibile cu editorul Canvas.

Canvas este disponibil în mod implicit în toate edițiile plătite ale Zoho CRM, de la Standard la Ultimate, fără costuri suplimentare. Canvas este, de asemenea, disponibil pentru Zoho CRM în Zoho CRM Plus și Zoho One.

Unul dintre clienți spune "Canvas este cea mai bună funcție pe care am folosit-o vreodată în orice CRM. Aceasta îmbunătățește foarte mult productivitatea și eficientizează procesele noastre, totul reducând în același timp factorul de intimidare pe care îl aveam înainte cu înregistrarea în stil de formular enorm".

Puteți verifica profilul nostru despre partenerii proiectanți Zoho Canvas aici